dilluns, 29 d’octubre del 2012

Bones sensacions de la flota blanenca al II Gran Premi Teyco del Club Nàutic Masnou

Aquesta competició va portar 181 regatistes d’Optimist a competir en aigües del Maresme sota un vent que va arribar als 25 nusos i rolades de fins a 50 graus que va marcar fortament la regata
La participació dels nostres esportistes va consolidar una línia general ascendent en el rendiment esportiu, fet que es va notar sobretot al G2 i, encara de manera més especial, entre les noies, ja que cal destacar el podi per a Marina Martínez.

En el Grup 1 la Vicky (8a) va obrir un camí que van seguir Gal·la Rodiera (44a), Lucas Casañé (56è), Jordi Béjar (64è) i David Ordóñez (68è). Tots ells van haver d’aplicar-se a fons contra les condicions meteorològiques. Al Grup 2, el nivell competitiu va ser molt elevat i destaca el podi de Marina Martínez. També cal mencionar la 19a posició de Jan Béjar, a qui el fort vent va deixar a un pas de pujar al podi. Més enrere de la classificació hi trobem Miquel Pérez (47è) que continua amb pas ferm en la seva consolidació a la categoria C d’aquest grup. Martina Casañé Martina (69a) i Aleix Manresa (85è) van haver d’aplicar-se a fons per sobreposar-se als inconvenients del temps. Finalment, Martina Rodiera (106a) només va poder participar el diumenge i va rebre una bandera negra i no va poder finalitzar la última prova.