diumenge, 28 d’octubre del 2012

Grans resultats de les tripulacions blanenques de 420 i 470 al Campionat de Catalunya al Reial Club Marítim de Barcelona

Atlàntic i Luci Brugman van quedar sots-campiones en 420, la mateixa posició que va assolir Júlia Subirà amb la seva parella habitual, Alba Bou, en 470

El campionat de Catalunya va ser l’escenari ideal per reprendre les millors sensacions de les tripulacions de 420 i 470. La resta de la flota va fer un paper també molt destacat en un ambient altament competitiu.

Les germanes Brugman, Atlàntic i Luci, van quedar a un punt de guanyar el Campionatde Catalunya de 420 i van firmar així un retorn espectacular a la primera línia de la competició. L’altra parella femenina blanenca de la classe, Anna Gimeno i Irene Casañé, van acabar novenes en un inici esperançador dintre d’aquesta categoria. En categoria masculina, Miquel Sarquella i Pau Chicharro van acabar en 14a posició, fet que cal valorar en relació al moment d’iniciació en què es troben.

Per la seva banda, Júlia Subirà i Alba Bou, parella habitual en 470, van firmar també una segona posició.
El campionat de Catalunya celebrat al Reial Club Marítim de Barcelona va congregar a una trentena d’embarcacions de les classes 420 i 470 que van haver de lluitar contra un vent fort i irregular durant tot el cap de setmana.