dimarts, 31 de juliol del 2012

Gran activitat dels creuers a l'estiu

En el que portem d’estiu, l’activitat dels nostres creuers ha estat intensa, demostrant la gran vitalitat d’aquestes classes.

Durant el juny i el juliol, els creuers del Club no han parat. Vegeu quina ha estat la seva activitat principal aquest passat juny i juliol.

Juny:
Jaume Mercader va quedar 4rt amb el seu Zeta a la XXV Regata Joan Guiu (8-10 de juny). Aquesta regata va registrar la participació de 5 participants Cat. Solitaris que van anar de Barcelona a Ciutadella i van tornar a la ciutat comtal.
El Beagle de Roger Ferrer i el Tossut Dos de Josep Peralta participen al Trofeu Tot Mataró (9-10 de juny) en el qual hi va haver 17 participants.

El Zeta (1er) i el Beagle (4rt) representen el Club de Vela Blanes a la XXIII Regata la Dragonera del CN Balís. Aquesta regata, que enguany va tornar a batre el rècord de velocitat, va comptar amb7 embarcacions Cat. A Dos i 1 Cat. Solitaris.

Juliol:
El Korrigan, de Joan Balaguer, fa una novena posició a la XIX Ruta de la Tramuntana (7 de juliol de 2012)
Les 33 embarcacions participants provenien de tots els punts de la costa catalana i, en especial, de la Costa Brava i el Maresme. Com sempre, una part de la ruta es va realitzar de nit. El recorregut va portar els participants a l’Escala un cop superades les dificultats del delta del Tordera, del cap de Tossa, de la Llosa de Palamós, del cap de Begur, Illes Medes, etc.