dilluns, 30 de juliol del 2012

El Club de Vela Blanes adquireix una nova embarcació pneumàtica VSR 5.8 R

El Club de Vela Blanes adquireix una nova embarcació pneumàtica VSR 5.8 R

El Club aconsegueix una embarcació com eina de treball, simple, fiable, segura i eficaç a l’aigua, pensada específicament per a professionals i tècnics.

Aquesta embarcació va ser dissenyada pels tècnics de la RYA (Royal Yatching Association, d’Anglaterra) amb una mànega ampla, més reforçada, amb majors defenses, amb més extres de sèrie i amb major amplitud de flotadors. Es tracta d’una embarcació lleugera, semirígida, fiable i excel•lent per a condicions difícils amb foraborda Yamaha de 60 cv la nova embarcació adquirida pel Club de Vela Blanes, de 5.8 metres proporcionarà una conducció lleugera i seca que permetrà al patró mantenir-se sec i evitarà problemes d’esquena i genolls al reduir els cops contra les onades.

El projecte de la llanxa VSR el va desenvolupar el regatista, entrenador olímpic i arquitecte naval Samo Potokar en comprobar quines haurien de ser les característiques de les embarcacions destinades a professionals i, sobretot, en patir alguna mala estona tot utilitzant llanxes inadequades. A partir d’aquí, la seva experiencia es va posar al servei del disseny per acabar amb aquesta gran embarcació, ideal per a entrenadors i professionals.