dilluns, 20 de febrer del 2012

Sis regatistes del Club de Vela Blanes acudeixen a la XXIII Trofeu Vila de Palamós - 7th Nations Cup

La sort dels blanencs va ser desigual enmig dels 346 participants que es van concentrar a Palamós del 16 al 19 de febrer

Anna Gimeno, amb una posició 104, es va mostrar molt regular durant tota la competició i Vicky Ivaylova, amb una posició 118, va patir dues banderes negres. Ambdues van ser les nostres regatistes que van acabar la regata en millor posició tot i que cal destacar que es van trobar cara a cara amb els millors esportistes de la categoria a nivell mundial.
Molt bo també el paper d’en Lucas Casañé (125è) que va aconseguir situar-se en la primera meitat del grup total de regatistes. Per la seva banda, Jordi Béjar (288è), en David Ordóñez (298è) i la Irene Casañé (301ena) no varen córrer la mateixa sort tot i que van deixar per darrere prop d’una cinquantena de regatistes i continuen treballant fort per preparar una temporada que tot just acaba de començar.

Pel que fa a la regata en sí, el KABB TROPHY – XXIII Vila de Palamós, va registrar una boníssima participació en aquesta regata pertanyent al circuit de regates Excellence Cup. Enguany quasi 350 regatistes pertanyents a 18 països van participar enaquesta festa del mar que ja fa anys combina en el seu format jornades d’entrenament i competició. Els clínics i la pròpia competició durant els quatre dies de l’esdeveniment han portat a la badia de Palamós als millors regatistes infantils del món.