diumenge, 26 de febrer del 2012

Bons resultats dels regatistes d’Optimist i Europa que van acudir a la XXIV Carnaval Race del CN Port d’Aro

La regata va aplegar més de 125 Optimist i gairebé 60 Europes, a més dels 420

Vicky Ivaylova (15a Grup 1) en classe Optimist i Albert Codinachs (2n), Aleix Subirà (7è), Adrià Codinahcs (8è) i Dal Noguer (9è) van ser els abanderats del Club de Vela Blanes a les classificacions. Júlia Subirà va ser tercera en fèmines i, per tant, també es va guanyar el seu lloc al podi.

En classe Optimist, Anna Gimeno va aconseguir una 31a posició al Grup 1, essent la millor regatista blanenca en Optimist després de la Vicky. També en aquest grup van realitzar bones actuacions en Lucas Casañé (45è), Pau Chicharro (58è) Irene CAasañé (64a) i Jordi Béjar (63è). En el grup Optimist 2 la representació blanenca la va liderar Gal•la Rodiera (16a) seguida de Jan Béjar (18è), fent tots dos regatistes un bon paper i marcant el camí a la resta de membres del Grup, en Jan Béjar(18è), Marina (24a), en Miquel Pérez (40è) i la Martina Casañé (43è).

Per la seva banda, la flota d’Europe va mostrar la seva potència amb els excel•lents resultats malgrat que en aquesta categoria es va disputar una única prova. Els bons resultats van acompanyar a gairebé la totalitat de la flota liderats per Albert Codinachs (2n) i seguits per Aleix Subirà (7è), Adrià Codinachs (8è), Dal Noguer (9è), David Gayango (12è), Jordi Vives (13è), Júlia Subirà (16ena a la general i 3a fèmina) i Carlos Ordóñez (19è). Més enrere van quedar  Jaume Todo (29è), Narcís Coromina (32è), Marc Béjar (40è), Paula Soler (41a) i Ariadna Béjar (49a) van tenir una prova complicada i el seu resultat s’ha de mesurar en termes de lluita més que no pas de posició a la classificació.

En resum, una bona sortida dels navegants del Club de Vela Blanes en una regata en què el vent va brillar per la seva absència donant molts mals de cap als organitzadors. La falta de vent va obligar a suspendre la primera jornada tot i que es van poder disputar dues proves els Optimist i una els Europe.