diumenge, 12 de febrer del 2012

Molt bons resultats de la flota blanenca al XXIII Trofeu Joan Antoni Samaranch organitzat pel CN Sant Feliu

La competició va aplegar regatistes en les classes Europa i 420

El regatista suec Tomas Westerbrand, que entrena amb la flota del Club de Vela Blanes per motius acadèmics, va guanyar les dues regates realitzades i va aconseguir la victòria en el trofeu en la categoria Europa. Jaume Todo el va seguir al podi aconseguint la tercera posició i Júlia Subirà va deixar també el pavelló ben alt assolint la segona posició femenina.
Entre els 37 participants de la classe Europa també van destacar els blanencs Àxel Muñoz, amb una 14ena posició, i la Paula Soler, amb la 15a. Carlos Ordóñez va firmar una 18a posició arribant per davant d’altres regatistes més consagrats a la classe. Finalment l’Ariadna Béjar (25ena) i en Narcís Coromina (34è) varen aguantar el tipus en un cap de setmana amb condicions complicades de vent.

Amb el XXIII Trofeu Joan Antoni Samaranch, el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols va començar la seva temporada de regates amb per a les classes 420 i Europa. Prop de 60 embarcacions an disputar les dues úniques proves que es van poder disputar en un cap de setmana marcat per les baixes temperatures. El vent també va fer actes de presència  el dissabte amb ratxes d’entre 18 i 20 nusos que ocasionalment van arribar als 30 i que van fer bolcar part dels regatistes. El diumenge es va llevar amb un vent del nord que va donar pas a un garbí d’entre 6-10 nusos.