diumenge, 4 de setembre del 2011

Tres dels deu regatistes del Club de Vela Blanes que van participar a la X Atena Regata es van situar entre els 10 primers classificats

El calendari de competició d’Optimist d’enguany va començar en aquesta regata  organitzada pel CN L’Escala

La flota del Club de Vela Blanes que es va desplaçar a l’Atena Regata constava de deu membres, tres dels quals van obtenir excel·lents resultats: lrene Casañé i Anna Gimeno van quedar primer i segona respectivament de la categoria A. Pau Chicharro va signar un 3er lloc a la categoria B després d’aconseguir un vuitè lloc a al general.

Pel que fa als altres regatistes del nostre club, David Ordóñez va fer un 17è lloc, Jordi Bejar un 18è i van estar fregant el podi en la categoria C. Lucas i Martina Casañé van quedar 24è i 26a respectivament i Miquel Pérez, que va quedar 27è, va quedar per davant d’altres esportistes de la categoria B.
Finalment, la Marina Martínez (33ena) i en Jan Béjar (35è) han tancat un molt bon inici de temporada dels petits de la casa.