divendres, 30 de setembre del 2011

Domini dels regatistes del Club de Vela Blanes al Trofeu Illes Medes, celebrat al CN Estartit

Vicky Ivaylova i Aleix Subirà guanyen en Optimist i Europa respectivament, però seguits de molts altres integrants de la nostra flota a la part alta de les classificacions

L’expedició blanenca al clàssic Trofeu Illes Medes va constar de 12 regatistes d’Optimist i 13 d’Europa. En total, es van donar cita al Trofeu 53 participants d’Optimist i 58 d’Europa. Els resultats no podrien ser millors ja que es va dominar totalment la classificació de la competició.
En Optimist, la Vicky ja ens té acostumats a grans actuacions i en aquesta ocasió es va coronar novament amb el triomf. Però els seus companys tampoc ens van decebre i cal destacar la segona posició d'Anna Gimeno. Els germans Lucas i Irene Castañé van fer un 5è i 6è lloc respectivament, en Pau Chicharro un 9è i en Jordi Béjar el 10è.
Ja més enrere hi trobem David Ordóñez (14è) i Jan Béjar (19è), Miquel Pérez (25è), Martina Casañé (27a), Marina Martínez (33a) i l'Aleix Manresa (43è). Els seus resultats són encara més extraordinaris si tenim en compte que no fa massa encara navegaven al grup escola.

En la competició dels Europa, Albert Codinachs va acompanyar Aleix Subirà al podi amb un 3er lloc a la general i 2on sènior. Jaume Todo va fer un 4rt lloc a la general i 3er sènior). A destacar el 7è lloc de David Gayango, el 8è d’Adrià Codinachs i el 10è de Carlos Ordóñez que es va proclamar també 1er Sub-16. Jordi Vives (12è), Dal Noguer (18è), Aleix Gimeno (30è), Axel Muñoz (38è) i el debutant Marc
Béjar (48è) van acompanyar en les bones sensacions als seus companys de flota.
En la categoria femenina d’Europa, els resultats no van acabar d’acompanyar Júlia Subirà (29a) ni a la debutant Ariadna Béjar (40a).
En general, podem parlar d’un cap de setmana de bon vent i bon sol a l’Estartit on Optimist i Europa van compartir una cita clàssica en què es van poder celebrar fins a 5 proves amb vents que van anar dels 5 i 10 nusos.