dijous, 8 de setembre del 2011

Albert Codinachs torna al seu millor nivell guanyant el Campionat d’Espanya disputat a Maó

El regatista del Club de Vela Blanes va estar acompanyat a la part alta de la classificació pel seu germà Adrià, que va fer un quart lloc entre els 78 regatistes que hi participaven en total

El campionat d’Espanya de la classe Europa es va disputar a Maó i va constar de 12 proves de les quals se’n van poder disputar fins a deu. Els bons resultats van tornar a acompanyar l’expedició blanenca a Maó després que no acompanyessin al Campionat d’Europa ni al Campionat del Món (Como). Destaca el fet que 6 dels nostres van quedar entre els 15 millors. A banda de l’Albert (1er) i l’Adrià (4rt), també han assolit un molt bon resultat Jordi Vives (11è), Jaume Todo (12è), Aleix Subirà (13è) i Dal Noguer (15è). Aquest últim va rebre el guardó que l'acreditava com a 3er juvenil. Per la seva banda, Júlia Subirà va quedar 3a juvenil femenina ha estat la millor de les classificades entre les noies del nostre Club (31a), mentre que la debutant Ariadna Béjar es feia amb la (55a) plaça i Paula Soler (56a) que, tot i arrossegar unes molèsties a les cames, no es volia perdre la cita balear.
Pel que fa a la resta de regatistes blanencs, el jove Carlos Ordóñez s'ha situat en 38è lloc per davant e regatistes ja consolidats a la classe, Axel Muñoz (57è) i Narcís Coromina (61è). El també debutant Marc Béjar (62è) va aconseguir finalitzar totes les proves i algunes d'elles amb bons resultats si tenim en compte que actua en el seu primer Campionat d'Espanya de la classe Europa.

Just abans del Campionat d’Espanya, Jaume Todo va proclamar-se campió del Campionat Balear malgrat el poc vent i després d'un frec a frec amb Iván Moreno que jugava a casa. També cal mencionar el bon paper d’Ariadna Béjar que va quedar tercera en la seva primera regata fora de Catalunya a un nivell alt.