diumenge, 31 de juliol del 2011

El Club de Vela Blanes rep la certificació ISO 9001

Aquest nou reconeixement al Club Vela Blanes suposarà diferents beneficis a nivell competitiu ja que segons la Norma ISO 9001, es crea un nou sistema de gestió que permetrà assegurar objectius diaris de l'entitat, afavorint les millors pràctiques del propis treballadors i dels diferents processos de treball. 

Així mateix millorarà el funcionament de l'organització tot diferenciant-se de possibles competidors que no utilitzen aquest sistema. Es fa més fàcil així mesurar el funcionament del club i mesurar possibles riscos.
D’aquesta manera, el Club consolida el seu prestigi, consolida la reputació de la pròpia marca, estalvia costos, millora operacions tot reduint despeses i finalment augmenta la comunicació interna del personal cosa que es reflecteix en l'augment en la satisfacció del client.
El Director Tècnic de Certificació d'AENOR (Asociación Española de Normaliización y Certificación) ha fet arribar al Club Vela Blanes la notificació de la Concessió del Certificat ER-0816/2011.
Una vegada superat el procés de certificació el Club de Vela Blanes obté el Certificat de Registre d'Empresa i el dret d'us de la corresponent Marca AENOR, amb el n. ER-0816/2011, amb data 03-08-2011 i que evidencia la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma UNE-EN ISO 9001/2008.
Aquesta nova certificació s'ha de sumar a les ja obtingudes per el Club: DTE (destinació turisme esportiu), ISO 14001 de Gestió Ambiental, EMAS (Sistema de Gestió i Auditoria Ambiental), IQNet i Bandera Blava. S'ha de sumar també la certificació per part de la gestora CONVERSIA conforme el Club acompleix la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (15/1999)
El conjunt de normes sobre la qualitat i les gestions que conformen la Norma ISO 9001 han estat elaborades pel Comitè Tècnic ISO/TC176 de l'organització Internacional per a la Estandardització i especifica el requisits per a un bon sistema de gestió de qualitat que pot utilitzar-se per aplicacions internes d'organitzacions, per certificacions o amb finalitat contractual. Aquesta norma te el seu origen en una altre anomenada BS 5750, publicada l'any 1979 per l'entitat de normalització britànica (BSI).