dijous, 14 de juliol del 2011

Primera trobada dels membres del jurat de la tercera edició del premi Es Niell de recerca d’història marítima de Blanes

Aquesta serà la tercera edició del concurs, convocat el Club de Vela Blanes. El termini de presentació de treballs d’aquesta edició finalitza el 14 d’octubre d’aquest mateix any i preveu un premi de 3000€ per al guanyador.

El passat dijous dia 14 de juliol, els membres del jurat del premi de recerca de la història marítima de Blanes, Es Niell, van mantenir el primer contacte en el marc de la tercera edició del premi Es Niell. Es dóna la circumstància que bona part dels membres del jurat s’han renovat.

Els actuals components són:
Sr. Toni Reyes, director Arxiu Blanes

Sr. Laureà Carbonell, doctor en Història per la UB. Ex-professor Facultat de Nàutica de Barcelona i capità de la marina mercant) enguany president del Jurat.

Sr. Enric Garcia Domingo, cap del Centre de Documentació Marítima MMB)

Sr. Amadeu Nualart, president del Club de Vela Blanes.

Sra. Rosa Almuzara, Directora Arxiu Comarcal Mataró

Sr. Antoni Riera Melis, Doctor en Història Medieval per la UB, membre de l'institut d'Estudis Catalans i membre del Conseil Scientifique de l'Institut Européen d'Historie et Culture de l'Alimentation

Sr. Mario Zucchitello, Doctor en Història i filosofia hispànica, expert en temes de comerç marítim a la costa selvatana i catalana, Membre del Centre d'Estudis Selvatans

La tercera convocatòria del Premi Es Niell que quedar oberta des del moment del lliurament de premis de la passada edició, en la qual es va donar un únic accèssit al treball ‘La construcció del port de Blanes’, de Joana Muñoz, dotat amb 1000€.
Les bases es poden consultar al web del Club de Vela Blanes, www.cvblanes.cat.