diumenge, 5 de juny del 2011

Vicky Ivaylova guanya per tercera vegada consecutiva el Trofeu Carla Bulgaria Roses Beauty de vela

Un total de 70 participants de la classe Optimist van participar a la 37 edició de la Regata Vila de Blanes, III Trofeu Carla Bulgaria Roses Beauty

Durant el cap de setmana del 4 i 5 de juny, els regatistes van poder gaudir d’unes excel•lents condicions meteorològiques que van permetre la realització de quatre proves. Vícky Ivaylova, la regatista del Club de Vela Blanes i capitana de l’embarcació Carla Bulgaria Roses Beauty, es va tornar  a fer amb el trofeu després d’aconseguir tres primers i un segon lloc en les proves.
Els 70 participants van competir repartits en quatre categories. Per a la categoria A, Miquel Sarquella va aconseguir el primer lloc, seguit d’Ana Gimeno i Marc Béjar, tots dos del Blanes. Victoria Ivaylova, va coronar la categoria B, amb Carlos Manera i Pau Chicharro. A la C, la primera posició va ser per Joan Costa, que va compartir podi amb Àlex Collins i Jordi Béjar. Finalment, a la categoria escola, el primer lloc va ser també per a Àlex Collins, Victor A. Cuevillas segon i Nil Subirats en tercera posició.
Durant l’entrega de premis, els participants van poder gaudir de la companyia de Carla Rollo-Villanova, directora de la marca i princesa de Bulgària, acompanyada del príncep Kubrat Sajonia Coburgo. També van assistir a la cerimònia de lliurament, entre d’altres, la medallista olímpica i vicepresidenta de la Federació Catalana de Vela Natalia Via-Dufresne, la filla del cantant Rafael, Alejandra Martos, juntament amb dissenyadors i autoritats locals.