diumenge, 19 de juny del 2011

Quatre regatistes del Club de Vela Blanes s’estrenen al Campionat de Catalunya G3

Martina Casañé, Marina Martínez, Miquel Pérez i Aleix Manresa van debutar amb excel·lents resultats malgrat el poc entrenament que havien pogut fer

El seu entrenador, Sergi Rodiera, va destacar la seva gran satisfacció per l’experiència i va remarcar el futur prometedor al qual apunten aquestes joves promeses.
En total, 85 regatistes de la classe Optimist van participar en aquesta regata, 70 dels quals participaven per primera vegada en una regata a nivell competitiu Al Campionat de Catalunya G3 del Masnou hi van assistir esportistes d’Arenys, el Balís, Vilanova, Hospitalet, Altafulla, Masnou, l’Estartit, Salou, Palamós, Garraf, Cambrils, Blanes i Torredembarra. Es van disputar un total de quatre proves que van permetre als joves regatistes del Grup 3 passar al Grup 2.
Els resultats dels regatistes del Club de Vela Blanes són, d’acord amb el que va apuntar el Sergi, d’allò més esperançadors: La Martina va fer el lloc 38, la Marina el 41, el Miquel va quedar 53è i l’Aleix, tot i quedar en el lloc 74, ja va donar mostres de la seva fortalesa com a esportista.