dissabte, 11 de juny del 2011

El Zeta lidera el campionat de Catalunya després de la participació a la XXIV Regata Joan Guiu (solitaris i A2) i la Regata Costa Brava

Amb aquestes dues regates, la primera del RCN Barcelona i la segona del CV Mataró, s’arriba a l meitat del Campionat de Catalunya de solitaris

L’embarcació de Jaume Mercader va tenir una sort desigual en aquestes dues proves del mes de juny. A la primera va haver d’abandonar després de més de vuit hores parat per la manca de vent. A la segona es va endur el triomf.
La clàssica Joan Guiu, puntuable pel Campionat d’Espanya, va reunir el cap de setmana del 3, 4 i 5 de juny una vintena de creuers de Solitaris i A2 que van sortir de Barcelona per anar a virar a Menorca. La manca de vent va ser la nota dominant durant la prova i la causa de l’abandonament del Zeta que no va poder completar les 215 milles de què constava la prova.
Per la seva banda, la regata Costa Brava, amb sortida de Mataró, virada a les Medes i arribada a Port d’Aro, constava d’un recorregut de 70 milles al final del qual l’embarcació de Jaume Mercader es va proclamar vencedor. La prova es va disputar de nit durant els dies 10 i 11 de juny.