dimarts, 31 d’agost del 2010

La IX Atena Regata és la primera cita esportiva de la temporada en què ja participaran els esportistes del Club de Vela Blanes.

Sense pràcticament temps de gaudir de l’èxit aconseguit durant els darrers mesos, els regatistes del Club de Vela ja s’estan preparant per tornar a donar el millor d’ells mateixos a les regates preparatòries.

Aquesta regata servirà de preparació pera a l’altra gran cita de la competició que arribarà del 7 a l'11 de setembre a Eivissa, on s’hi disputarà el campionat d’Espanya de la classe Europa i on els regatistes del nostre club esperem que reafirmin els èxits assolits en l'Europeu de Dinamarca.

La maquinaria logística del Club de Vela Blanes està perfectament calibrada, i una vegada finalitzada la regata a l'Escala, els regatistes i les seves embarcacions es traslladaran a les Illes. Paula Soler, Aleix Subirà, Júlia Subirà, Adrià Codinachs, el campió d'Europa juvenil Albert Codinachs, Narcís Corominas, David Gayango, Laia Tobella, Jaume Todo i el jove Carlos Ordóñez que debutarà en un campionat com aquest dintre de la classe ja tenen les maletes a punt.