dilluns, 30 d’agost del 2010

Cursets i lliurament de passaports 2010

Un any més la temporada d’estiu ha estat el pretext ideal perquè des del Club de Vela Blanes donem a conèixer la nostra passió més gran: la navegació.

Els cursets d’estiu que hem organitzat els han aprofitat molts nens i nenes que estem segurs que han tingut una boníssima experiència que esperem que els serveixi per aprendre a conèixer i estimar el mar.

L’any ha estat difícil en general per a totes les activitats lúdiques, i també per a les que s’han fet des del Club de Vela. Tot i així, cal destacar la feina que han realitzat la Núria i l'equip de monitors de la casa: l’Aleix, en Sergi, l’Adrià, en Tomàs, el Pibe i en David. Ells han estat els encarregats d’impartir les classes teòriques de navegació i han sabut, un any més, inculcar la passió del mar a tots aquells que s’han apropat a les nostres instal·lacions.

També ha estat de gran ajuda la feina de la Míriam i en Josep (futurs monitors, ara en pràctiques).

Pel que fa als cursos per adults que ja es venen fent des de fa uns anys durant els caps de setmana dels mesos de juliol i agost, cal dir que han comptat amb més d’una vintena de participants que ja podem dir que són nous navegants i que han mostrat ferma intenció de continuar vinculats al nostre Club a partir del setembre practicant la vela de forma activa.

Lliurament de Passaports

Aquesta tradicional cerimònia va anar a càrrec del director i el secretari esportius. Amb ella es posa punt i final als cursos i casal d’estiu 2010.

També hi van assistir els pares, familiars, amics i els mateixos protagonistes (joves regatistes). La trobada va acabar amb un petit refrigeri i una bona estona de conversa. Al mateix temps, es va aprofitar per fer lliurament del calendari del segon semestre de l’any per tots aquells interessats en fer vela a la nostra escola i formar part, en un futur, de les nostres flotes.