diumenge, 15 d’agost del 2010

Albert Codinachs es proclama campió d’Europa juvenil de la classe Europa

El campionat europeu es va celebrar a principis d’agost a Aarhus, Dinamarca

El regatista del Club de Vela Blanes Albert Codinachs es va proclamar Campió d’Europa Juvenil de la classe Europa als campionats d’Europa celebrats a Aarhus, Dinamarca. Codinachs va fer un bon inici de campionat posant-se com a líder des de la primera regata. Aquesta posició només la va perdre la penúltima jornada (la penúltima) degut a les condicions meteorològiques adverses al seu estil de navegació, però malgrat tot l’esportista del Club de Vela Blanes va saber sobreposar-se a la situació i a la darrera regata, va recuperar la primera posició proclamant-se campió d’Europa juvenil.

L’Albert forma part de la família del Club de Vela Blanes des de que tenia sis anys. Primer va formar part de l’equip d’Optimist i, més tard, d’Europa, classe de al qual s’ha proclamat Campió d’Europa Juvenil.

L’expedició blanenca cap el nord d’Europa a fer el Mundial a Suècia primer, i l’Europeu Juvenil a Dinamarca després va durar gairebé un mes, i en ella, a banda de l’Albert, també hi van anar altres regatistes del Club de Vela Blanes com a integrants de l'equip espanyolde Vela: Jaume Todo, en la categoria de nois, i Júlia Subirà i Paula Soler, en la categoria femenina.

Albert Codinachs ha firmat, amb aquest merescut premi, una molt bona temporada en què a part de l’Europeu s’ha proclamat també campió de Catalunya i es converteix en un dels regatistes del club blanenc que ha aconseguit uns triomfs més importants en la història de la institució, que arriba gairebé a la setantena d’anys.

Més informació sobre les classificacions a:
http://www.europeyoutheuropeans2010.dk/Results.aspx