diumenge, 18 d’abril del 2010

Trofeu Primavera 2010

El Club de Vela Blanes organitza una nova edició d’aquesta regata ja clàssica de la classe Europe

El Club de Vela Blanes va ser, els passats 17 i 18 d’abril l’escenari del Trofeu Primavera de la Classe Europa Nivell 2, que enguany ha congregat a 46 participants de sis clubs diferents (Masnou, Blanes, Escala, Estartit, Llançà i Port d’Aro). Un cap de setmana en el que, malgrat les dificultats per dur a terme les diferents proves a causa de la canviant climatologia, el Comitè de Regates va dur a terme les sis regates  programades: dissabte sota la batuta d’un sol primaveral i diumenge amb un matí gris que preveia el pitjor. La pluja va acabar fent acte de presència, però va donar una treva a l’hora del repartiment de premis.

Bona prova de les dificultats i la forta competència a què tan regatistes com el comitè van enfrontar-se són les 13 banderes negres de l’última prova disputada.
Pel que fa a les classificacions, poques sorpreses. En la categoria femenina Eli Llargués, del Club Nàutic Masnou, es va fer amb la primera posició en la categoria, tot aconseguint el primer lloc de la general amb una superioritat aclaparadora (cinc primers llocs en les cinc primeres proves). El quadre femení es completava amb Mar Schilt, també de Masnou, Alba Bou del Club Nàutic Estartit, Andrea Doreste de Port d’Aro i Júlia Subirà del Club Vela Blanes.
Pel que fa a la categoria masculina, quatre dels cinc primers llocs varen ser per regatistes de Blanes: Adrià Codinachs i Aleix Subirà (2n i 3er respectivament de la classificació general) i Albert Codinachs i Jaume Todo; tot colant-se pel mig en Marc Sala del Club Nàutic Port d’Aro.