diumenge, 2 de novembre del 2014

El Waikiki de Jordi Vilar segon classificat al Grup-3 (Sport Boat) de la XVI Copa RANC Catalunya

El Club Nàutic Arenys de Mar ha tornat a ser l’escenari on s’ha disputat aquesta gran cita de la vela de creuers catalana que gràcies al sistema RI, enguany s’ha obert a nous grups de classificació: grups Promoció, Clàssics, Tripulació Reduïda i Sport Boat. També hi ha hagut classificació ORC

El Waikiki va acabar segon dintre de la categoria 3 (Sport Boat) i 7è de la general. La destresa en el pilotatge de Jordi Vilar el va portar fins a la primera posició del seu grup durant el dissabte, lloc que no va poder mantenir durant una jornada de diumenge amb vent de garbí de 10-12 nusos. 

Al Grup promoció, destaca com a una de les novetats més importants aquest 2014, s’han instaurat unes estrictes normes per conservar la filosofia amateur dels seus participants i essent una plataforma de competició per armadors que volen iniciar-se en les regates amb velers de qualsevol tipologia i edat. Una altra de les novetats d’enguany ha estat la presència del Grup Clàssics, amb velers de sèrie anteriors al 1989. El Grup Sport Boat, amb molta presència a França, es caracteritza per oferir l’oportunitat de navegar en flota a l’ampli ventall de monotips (Platu 25, First Class 8, Surprise, Tofinou, Melges 24 o J80) esportius de menys de 9 metres.