diumenge, 31 d’agost del 2014

Festa de fi de temporada amb un bon sopar i un gran ambient

Dissabte dia 30 d’agost va tenir lloc el Sopar Fi de Temporada a les instal·lacions del Club del Vela que, com cada any, serveix per marca el final de l’estiu i les seves activitats

Un nombrós grup de socis, familiars i amics es van congregar en aquest esdeveniment en què es van lliurar els trofeus de les regates socials de l’any i també es va poder gaudir de l’actuació del grup ‘Cocktail’.
Els Snipes i els Optimist han tingut, en aquesta edició, un protagonisme especial donat el seu bon paper en les competicions internacionals. El lliurament de premis el van fer el president del Club Amadeu Nualart, el vicepresident Oriol Subirà, el Comodor Xavier Manresa, el Director Esportiu Juan Miguel Aguirre (Juanmi) i en representació de l’Ajuntament de Blanes, el Regidor d’Esports Xavier Marcos.
Un dels moments més emotius de la vetllada va ser quan es va fer el reconeixement al doctor Enric Carreras per tota una vida dedicada al nostre Club, com a regatista i ex-comodor. El Dr. Carreras ha complert fa poc els 90 anys i que va rebre de mans dels president i vicepresident del Club de Vela una placa homenatge en honor a tots els anys al servei del Club.