diumenge, 15 de desembre del 2013

Els regatistes d’Optimist posen punt i final al 2013 al Trofeu Nadal Optimist- Marbres Calvet Optimist N2 posant les seves expectatives en el 2014

La competició va ser la darrera prova puntuable de Nivell 2 de l’any i es va disputar al CN Vilanova, on s’hi van aplegar 79 regatistes del Grup 1 i 83 més del Grup 2 provinents de 18 clubs diferents. El vent va permetre disputar 4 proves i, per tant, hi va haver l’opció de fer un descart

Els resultats de la representació blanenca va ser molt dispar tot i que els del Grup 2 van ser millors que els del Grup 1. Malgrat tot, es van poder veure detalls interessants que permeten augurar un millor 2014.
El millor classificat blanenc al Grup 1 va ser Miquel Pérez que, tot i això, va quedar en 63a posició amb una actuació força irregular. Darrera seu s’hi van classificar Gal·la Rodiera (76a) i Martina Casañé (77a tot i només poder competir el diumenge).
En el Grup 2 la flota blanenca va obtenir millors resultats, liderats per Dani Cabré, que va finalitzar en 25è lloc i que va marcar una 5a posició a la primera prova. Gerard Pérez va ser el segon blanenc a la posició 52a, fent una molt bona segona prova, en la que va acabar 17è, tot i la bandera negra de la primera. Martina Rodieraa (56a) i Ramón Ràmia (70è) no van competir al seu màxim nivell.