diumenge, 10 de novembre del 2013

Participació blanenca en Optimist i Europe al XXV Gran Premi Principat d’Andorra que es va celebrar al CN Masnou

Els resultats van ser més destacats en Europe que en Optimist, amb una primera posició com a juvenil i vuitena a la general de Carlos Ordóñez, que continua consolidant una trajectòria que apunta alt.

Els Optimist, els set regatistes blanencs van poder disputar només tres probes el dissabte, ja que el diumenge va destacar per la manca de vent. Gal·la Rodiera va acabar 26a liderant els nostres esportistes. Al darrera, la van seguir Matina Casañé (30a).

Al Grup 2 Miquel Pérez (40è) va ser el millor classificat seguit d’Aleix Manresa (71è), Marina Rodiera (85a) i Dani Cabré (89è) tot i les dues banderes negres. Gerard Pérez (91è) va tancar la classificació tot i no poder acabar la darrera prova.

Tornant a la classe Europe, Marina Martínez va acabar en la 23a posició després de fer una regata molt regular i David Ordóñez va firmar una 29a posició mentre va trobant el seu lloc en aquesta categoria.

Al marge de les categories Europe i Optimist, al XXV Gran Premi Principat d’Andorra també hi van participar els Patí, Làser i 29er amb una notable participació. En total, més de 200 regatistes provinents de tot el territori català, incloent-hi els 116 d’Optimist i els 39 d’Euorpe.