diumenge, 3 de novembre del 2013

Júlia Subirà, amb Alba Bou, i Albert Codinachs, amb Víctor Morató, representen Blanes a la 44ème Grand Prix de l’Armistice 570-470-Fireball

La prova, tot un clàssic del circuit francès, es disputa al Cercle de la Voile de Bordeaux-Carcans Maubisson i va aplegar 24 embarcacions de la categoria 470

La parella femenina Subirà /Bou va realitzar una prova molt regular que els va permetre acabar en 17a posició a la general i cinquenes entre les noies, però sense opcions a disputar el triomf a les flotes locals. La parella masculina Codinachs/Morató tenia un objectiu molt diferent: anar prenent posicions dintre de la categoria.

La prova la van dominar les flotes franceses, tot i que hi competien regatistes d’altres delegacions nacionals com la suïssa, alemanya, holandesa i espanyola. Les set proves disputades no van donar lloc a disputar el lideratge als francesos, però sí que van ser un banc de proves molt idoni per progressar dintre de la categoria.