diumenge, 30 de setembre del 2012

Marina Martínez puja al podi de la III Regata Hotel Nieves Mar del Club Nàutic l’Escala

La regata, disputada el cap de setmana del 29 i 30 de setembre, va patir les inclemències meteorològiques en forma de pluja, però va ser una prova interessant i disputada

Marina Martínez competeix habitualment amb la flota d’Optimist del Club de Vela Blanes, activitat que compagina amb els estudis de vela al Serrallarga, igual que fa Vicky Ivaylova. La seva trajectòria i la seva progressió la porten cada vegada a millors llocs en les classificacions de les competicions en què participa. A la regata de l’Escala ja va posar un peu al podi. Sens dubte, una bona senyal de cara al futur immediat d’aquesta regatista ja que aquesta va ser la primera prova del Circuit Català d’Optimist 2012-13.

La III Nieves Mar l’organitza el Club Nàutic l’Escala i la Federació Catalana de Vela amb el patrocini de l’Hotel Nieves Mar de l’Escala. En aquesta edició, la pluja va obligar a anul·lar les tres proves previstes per a la primera jornada de competició. El diumenge, però, va començar amb una entrada de tramuntana que d’entre 12-15 nusos d’intensitat que va permetre els més 186 participants disputar fins a tres mànigues. En no celebrar-se la quarta, no es va poder aplicar el descart.