diumenge, 30 de setembre del 2012

La flota de 420 es posa en marxa al VI Trofeu A Bon Port del CN Cambrils en la qual hi competien, a més, les classes Laser Estàndard, Laser 4.7 i Laser Radial

Per primera vegada després d’uns anys de parada, uns regatistes blanencs competeixen en aquesta classe, i ho fan com a integrants d’una flota que combina esportistes de diferents clubs de la zona nord (Blanes, port d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, etc.) 

Anna Gimeno, Anna Casañé, Pau Chicharro i Miquel Sarquella han estat els nostres representants en aquesta competició que es va disputar els dies 29 i 30 de setembre i que va aplegar fins a 88 regatistes de tot el territori català. La pluja i les males condicions meteorològiques van afectar negativament la prova el dissabte en què els equips es van haver de quedar a terra, però el diumenge es van poder fer quatre mànegues. La flota blanenca la conformen tres membres de la ‘pedrera’ del Club de Vela Blanes. És a dir, tres joves esportistes que s’han format navegant a casa nostra amb Optimist i que ara fan el salt a categories més complexes. A ells s’hi ha sumat Miquel Sarquella que tot i provenir d’una altra institució, s’ha sumat al nostre equip amb ganes de competir al nostre costat al seu millor nivell.