dimecres, 25 d’abril del 2012

El Club de Vela Blanes s’involucra activament en la Marató per la pobresa de TV3

La nostra entitat ha decidit donar la recaptació obtinguda en les inscripcions de les regates de vela Trofeu Primavera classe Europa N2 i Trofeu Primavera Optimist Circuït Català Grup 3, a la Marató.

Amb aquest gest, es pretén col·laborar en aquesta causa i, alhora, actuar seguint els valors de solidaritat i exemplificació respecte la massa social del Club. Segons les últimes dades conegudes, la taxa de risc de la pobresa afecta gairebé un 20% de la població adulta de Catalunya i un 23,4% dels infants i joves.

Davant l'evolució de la crisi i com està afectant la nostra societat, TV3, Catalunya Ràdio i La Fundació La Marató de TV3 han promogut aquesta acció excepcional: la Marató per la pobresa. Aquesta és una marató puntual que es farà el 27 de maig, presentada per Antoni Bassas i Agnès Marquès sota el lema "Que ningú es quedi fora de joc". El programa combinarà la divulgació i la sensibilització amb l'entreteniment: reportatges, entrevistes amb testimonis, voluntaris, professionals de les entitats i experts, accions al plató i connexions amb les activitats.

Més informació:
http://www.facebook.com/lamarato#!/lamarato 
http://www.tv3.cat/maratopobresa/participacio/2409/TROFEU-PRIMAVERA-CLASSE-EUROPA