diumenge, 22 d’abril del 2012

Bona actuació de Gal·la Rodiera al Trofeu Primavera 2012 del circuit català de la Classe Optimist Grup 3

La nostra regatista va signar una 5a posició a la general i una 3a la categoria B, seguida d’aprop per altres esportistes del Club de Vela Blanes

Marina Martínez (15a), Miquel Pérez, (16è), Martina Casañé (17a) i Yago Mañé (21è) també van aconseguir fer una bona competició i van donar emoció al Grup 3.

Ja més enrere van quedar David Ordóñez (30è), Martina Rodiera (31a) i Aïda Rodríguez (36a) que es van mantenir a la part mitja de la taula tot i haver de lluitar contra unes condicions meteorològiques adverses. Van tancar la participació del Club de Vela Blanes un seguit de joves esportistes que es comencen a obrir camí en el món de la competició, com Ramon Ràmia (42e amb 4 de les 5 proves completades) i Aleix Manresa (44è amb 3 de les 5 proves completades).
La menció especial del trofeu cal fer-la per als més menuts del grup, Gerard Pérez i Guillem Manresa, que van debutar en la seva primera competició i ho van sense complexes malgrat un inici difícil.

El Trofeu Primavera 2012 es va disputar a les instal·lacions del Club de Vela Blanes enmig d’un cap de setmana que amenaçava pluja i amb uns vents d’entre 10 i 15 nusos que van permetre que els 47 regatistes congregats poguessin dur a terme un total de 5 proves. En la classe Optimist, aquest trofeu inclòs al Circuit Català de proves de la classe i és puntuable per aquells regatistes del Grup 3 que es troben en procés d’ascens al Grup 2.