dimarts, 30 d’agost del 2011

El Nortia-Tramendu continua guanyant trofeus i es fa amb el 1er Campionat de Girona de la classe creuer

De les 12 embarcacions de classe 2 que hi van participar, la nau de Salvador Vieta va ser la que va assolir els millors resultats i no li va caldre participar a la última regata

Salvador Vieta ens té molt acostumats a estar a les parts altes de les classificacions. Això quan no guanya les regates. En aquesta ocasió s’ha fet amb la victòria al 1er Campionat de Girona de la classe creuers, un campionat iniciativa del Delegat Territorial de Girona de la Federació Catalana de Vela, el Sr. Xavier Casorrán, amb el suport de la Secretaria Territorial de l'Esport Girona i els Clubs Nàutics de Sant Feliu, Port d'Aro, Estartit, Port de la Selva i Club Vela Blanes. Les regates puntuables per aquest trofeu han estat el Trofeu Príncep de Girona celebrat al Club de Vela Blanes, el Memorial Albó, Trofeu Port d'Aro, Trofeu de Pàscua i Copa Port de la Selva.

Els bons resultats assolits durant la competició li van permetre guanyar sense haver de disputar la darrera regata. Així, el Tramendu va conèixer les classificacions definitives mentre estava participant a la Copa del Rei de clàssics (on va quedar 4rt), a les illes Balears.