dissabte, 13 d’agost del 2011

Diferents regatistes del CVBlanes es van classificar pel Mundial malgrat uns resultats poc lluïts a la Open Week I Campionat del Món, celebrat al llac de Como (Itàlia)

La competició es va celebrar del 31 de juliol al 13 d’agost enmig d’unes condicions meteorològiques dures i adverses

Un total de 130 regatistes van participar a la Open Week, i pel que fa al Mundial, van participar-hi 50 esportistes al grup Or masculins, 47 al grup Plata masculins i 73 femenines. Entre ells, els integrants de la flota del Club de Vela Blanes
Els resultats obtinguts pels nostres representats van estar lluny dels esperats tot i que la lectura positiva és que Dal Noguer i Jordi Vives, així com Júlia Subirà i Paula Soler van aconseguir la classificació pel mundial després de vuit regates, juntament amb altres participants catalans. Pel que fa a la resta de regatistes del nostre Club, Albert Codinachs, al grup or, va aconseguir la 38ena plaça (malgrat un  primer lloc en la segona de les proves). Al grup plata, Aleix Subirà va assolir un 18è lloc , Jordi Vives un 29è i Dal Noguer el 34è tot i fer un Campionat força irregular.
Les dues representants femenines, la Júlia Subirà (51ena) i la Paula Soler (70ena) varen completar un campionat en què no van tenir l’oportunitat de destacar.
A banda dels resultats esportius, el Campionat del Món d’enguany va destacar per les duríssimes condicions climàtiques del llac, situat a 199 metres per sobre del nivell del mar. Els dos primers dies van brillar per l’absència de vent i no es va poder celebrar cap prova, mentre que després de moltes hores a l’aigua, es van poder disputar 11 proves en el marc d’una forta tempesta de llamps, trons i un vent que va arribar als prop de 60 nusos.