diumenge, 15 de maig del 2011

Gal·la Rodiera (Grup 2), Vicky Ivaylova (Grup 1) i Jordi Béjar (Categoria C) pugen al podi de la Mediterranean Sailing Meeeting del CN Balís

Aquesta competició ha permès als nous talents de la classe Optimist donar mostres del seu gran potencial en la competició

Els dies 14 i 15 de maig les condicions meteorològiques es van aliar amb els regatistes del Club de Vela Blanes que van realitzar un gran paper en aquesta regata multiclasse que va aplegar a un total de 94 regatistes dels grups 1 i 2 d’Optimist al Club Nàutic Balís.
En el Grup 1, la Vicky Ivaylova (6ena de la general) es va fer amb la segona posició de la categoria B. La resta d’esportistes blanencs del grup van dur a terme actuacions meritòries com el cas de l’Anna Gimeno (19a), en Marc Béjar (38è), l’Ariadna Béjar (42ena), en Pau Chicharro (44è) i la Irene Casañé (48ena). Aquests dos últims només van participar en la jornada de diumenge i, en el cas de la Irene, a més, es va veure afectada per un BFD a la tercera prova.
Al Grup 2 es va poder presenciar la gran regata duta a terme per la Gal·la Rodiera (1a), campiona de la general i primera de la categoria B, després de 6 proves amb un 1er i un 2n lloc aconseguits dissabte. El primer lloc va estar molt disputat, però la regatista del Club de Vela Blanes va saber mantenir el frec a frec amb Mar Vergens del CN Cambrils i Virgínia Guillermo del CN Vilanova. La blanenca va saber mantenir la pressió que suposava haver-se col·locat al capdavant de la classificació en la primera jornada. A la mateixa categoria Lucas Casañé, 3er, va pujar al podi juntament amb la Gal·la.
Finalment, Jordi Béjar (5è) i 2n de la categoria C va pujar també al podi gràcies en part al seu paper en les proves de dissabte. Jan Béjar (34è), David Ordóñez (39è) i Martina Rodiera (44ena) van tancar la participació blanenca que ha estat prolífica en resultats.
Els vents de fins a 18 nusos que hi va haver durant la realització d’aquesta prova van permetre que en l’edició d’enguany de la Mediterranean Sailing Meeting  s’hi realitzessin fins a 6 proves (tres dissabte i tres diumenge) de la classe Optimist.
En l’apartat social, i un cop acabada la competició, la visita a les carpes del village va permetre gaudir als nostres regatistes d’una “butifarrada” popular dissabte i d’una fideuà diumenge. El fi de festa va tancar aquesta primera edició amb el lliurament de trofeus per part de les autoritats