diumenge, 22 de maig del 2011

El Nortia-Tramendu de Salvador Vieta es fa amb la victòria en la seva categoria de la XXXVIII Edició Trofeu Conde de Godó 2011

La prova es va realitzar sense pràcticament incidències al Reial Club Nàutic el Balís del 19 al 22 de maig, on s’hi van aplegar 56 embarcacions de diferents categories.

Desprès de dos anys quedant-se a les portes de la victòria, enguany el NORTIA-TRAMENDU del nostre amic Salvador Vieta, s’ha fet amb la victòria del trofeu dins la seva categoria. Amb dos primers llocs i un tercer s’ha mostrat intractable. La seva victòria encara te més valor si tenim en compte que ha pogut superar i competir amb embarcacions tan potents com el VERTIGO (CN el Balís) 2n o el LONE-REALE (CN Port d’Aro), 3r segon i tercer respectivament. En Salva ha volgut fer partícips de forma molt directa als seus regatistes d’aquesta prestigiosa victòria. Segons el patró del NORTIA-TRAMENDU, l’excel·lent tripulació que capitaneja ha estat essencial en la victòria.
En aquesta 8ena edició del prestigiós Trofeu hi han participat 20 embarcacions GRUP RI-1, 17 embarcacions GRUP RI-2, 8 embarcacions clàssics i època i 11 embarcacions J-80. Les condicions meteorològiques van ser les mínimes per disputar les proves.