diumenge, 20 de febrer del 2011

Vicky Ivaylova queda primera femenina a la 6a International KABB Trophy 2011-XXII Trofeu Vila de Palamós

La competició va aplegar 353 regatistes al Club de Vela Palamós

Malgrat les condicions meteorològiques canviants dels dies 18 a 20 febrer, dies en què es va celebrar la regata, els esportistes del Club de Vela Blanes van tenir un paper molt divers. Pel que fa a Vicky Ivaylova, va situar-se com a 4a Espanyola, 11a a la general i primer femenina.

L’Anna Gimeno, que tot just inicia temporada al Grup 1, i en Pau Chicharro, que participa per primera vegada en el KABB Trophy, i que en els últims anys ha passat de forma ràpida del grup 3 al 1, van tenir un paper força destacat amb una 121ena i una 202ena posició respectivament. Per la seva banda, Ariadna Bñejar es va haver de conformar amb la 311a posició i la irene Casaé amb la 324 ja que el seu estil de competició és més apropiat en regates amb més vent.

La KAAB Trophy – Vila de Palamós va començar amb una jornada en què el garbí va permetre celebrar tres regates, però la resta de dies el protagonisme se’l va endur la manca de vent, cosa que va perjudicar a molts regatistes. Malgrat tot, l’assistència a la prova va ser molt destacada tan en nombre (353 regatistes) com en procedència dels esportistes, ja que hi havia competidors d’Itàlia, França, Rússia, Hongria, Estats Units, Irlanda, Bèlgica, Alemanya, Dinamarca, Holanda, Portugal, Noruega, Suècia, Suïssa, Andorra, Bielorússia i Polònia, a més dels regatistes nacionals.