diumenge, 27 de febrer del 2011

Nous triomfs esportius de Vicky Ivaylova i Jordi Béjar en el VI Trofeu Sant Feliu

La prova es va disputar enmig de condicions meteorològiques canviants durant els passats 26 i 27 de febrer al Club Nàutic Sant Feliu

La Vicky ens té, a hores d’ara, acostumats a molts èxits esportius. En el VI Trofeu Sant Feliu va guanyar el trofeu del primer grup, categoria B, després de fer un 6è i un 11è lloc. Això li va permetre rebre, juntament amb el seu entrenador, Marc Subirà, l’equipament de la Selecció Catalana, de mans del regatista Luís Mas, que en representació dels seus companys de Selecció van dirigir unes paraules d’agraïment en búlgar a la Vicky. Pel que fa al grup dos, el Club de Vela Blanes també va assolir uns molt bons resultats ja que Jordi Béjar va proclamar-se guanyador de la categorida C en aconseguir una sisena plaça de la general. En aquest grup 2 també hi van participar David Ordóñez (24è), Gal·la Rodiera (28ena) i Lucas Casañé (40è). Aquest últim amb un segon a la segona prova, que de no haver tingut l’OCS a la primera probablement també hagués fet podi. En aquest grup també varen participar Anna Gimeno (41ena), Marc Béjar (45è), Pau Chicharro (50è), Irene Casañé (53ena) i Ariadna Béjar (57ena). Tots ells molt consolidats a mitja taula però encara pendents del seu esclat definitiu.

Tornant al cas de Vicky Ivaylova, la regatista del Club de Vela Blanes ha renunciat a la 5ena posició per anar a participar a la Copa d’Espanya donant entrada a un altre regatista. La seva decisió es deu a que enguany farà efectiva la seva condició de búlgara, donat que l’any passat va aconseguir el Campionat del seu país (Vicky està inscrita a IODA Bulgària) i te presa la decisió de participar novament aquest estiu en el Campionat Internacional als Balcans i a l’Europeu defensant la seva nacionalitat. Des de Blanes li desitgem tota la sort i esperem al setembre que tornarà a defensar el gallardet de Blanes.

La regata ganxona va aplegar prop de 150 regatistes de la classe Optimist (66 participants GRUP 1 i 70 participants GRUP 2) dels clubs catalans Altafulla, Arenys, El Balís, Masnou, Blanes, Cambrils, Estartit, Fluvià, Garraf, l’Escala, Llançà, Barcelona, Palamós, Port d’Aro, Salou, Torredembarra, Vilanova i Vilassar. La prova era puntuable per a la classificació del campionat de Catalunya i també era l’última prova per donar la llista dels regatistes classificats per anar a Santander a la Copa d’Espanya de la classe Optimist.