diumenge, 31 d’octubre del 2010

Els regatistes del Club de Vela Blanes tornen a omplir el pòdium al XX Trofeo Vila Palamós, Trofeu Saló Nàutic de Barcelona

Júlia Subirà, Albert Codinachs, David Gayango i Lucia Brugman van ser els representants blanencs que van obtenir medalla

Albert i David
El XX Trofeu Vila de Palamós va aplegar 142 regatistes que van competir en 29er, 420, Europa Laser RD, i Laser 4.7.
En la classe Europa masculina, el domini va ser per a Albert Codinachs que va dominar la competició des del primer dia. El van acompanyar al podi David Gayago que va fer un tercer i Júlia Subirà, que també va fer un tercer lloc en categoria femenina. Pel que fa a la categoria 420, Lucia Brugman va competir juntament amb Ariadna Rodes aconseguint el segon lloc.

Les difícils condicions de vent van marcar el desenvolupament de la competició fins al punt que la darrera jornada, tan sols els 29er van poder sortir a l’aigua per disputar una única prova.

Els 170 regatistes en 142 embarcacions que van acudir a la cita provenien de diferents clubs nàutics i de vela com el C.N..l’Estartit, C.N. Llança, C.N St. Feliu de Guixols, C.N. Arenys de Mar, RCN Tarragona, CN El Masnou, CN Port d’Aro, C.N. Cabrera de Mar, CN El Balis, C.V. Blanes, CN Salou, C.V. Palamós, CN Premià,CN. Vilanova, CN Comarruga, CN Garraf, C.V. Calella,, C.N Cambrils CN Fluvià la Gola i empuriavela, Puerto Sherry, CN Sevilla, G.E.N. ROSES, CM Torredembarra, CM Altafulla o CN L'Escala.