divendres, 1 d’octubre del 2010

El creuer Tramendu va participar al XI Gran Premi El Balís-Trofeu Vila Llavaneres CN El Balís (18 i19 Setembre 2010)

A la competició hi van assistir un total de 28 creuers entre els quals, el de Salvador Vieta, el Tramendu, que prenia la sortida el migdia del dissabte (18/09) amb un vent de 16 nusos.

La corrent i l’onatge van ser enemics implacables i tan sols 12 de les embarcacions que van començar van poder acabar la prova.

El panorama va ser diferent el diumenge, dia en què van poder disputar-se dues proves amb un vent lleuger i que va permetre que el Tramendu fes uns més que meritoris segon i primer lloc respectivament fins arribar a la segona posició dintre del seu grup Classe 2. Al final, només el Central Lechera Asturiana, de Miquel Colomer, va poder superar al regatista del Club de Vela Blanes.

La XI edició del Gran Premi El Balís era puntuable per el Campionat de Catalunya per les Embarcacions de primer nivell. Entre elles el Rats on Fire, actual guanyador de la Copa del Rei en la classe RI-1, i també l’Immens d’Alexandre Laplaza, del Reial Club Nàutic de Barcelona que juntament amb l’embarcació Rebuff són els campions de Catalunya de l’any 2009. A més també va participar a la prova el Central Lechera Asturiana, de Miquel Colomer, actual vencedor del Trofeu de SM la Reina.