diumenge, 2 de maig del 2010

Els regatistes del Club de Vela Blanes van participar en totes les categories de la 24ena Setmana Catalana de Vela, celebrada al Balís l’1 i 2 de maig

Els resultats van ser dispars i la jornada va quedar marcada per la manca de vent

Els regatistes del Club de Vela Blanes de les diferents categories van assistir a principis de mes a la 24ena Setmana Catalana de Vela que es va disputar al Balís, on hi van aconseguir resultats desiguals.
En Optimist, el CV Blanes tenia representació als tres grups, destacant la tercera posició aconseguida al Grup 2.
A la Classe Europa, Jaume Todo (C.V. Blanes) va aconseguir la primera posició en la catergoria masculina seguit per l'Aleix Sobrià, subcampió de la categoria. A 420 els representants del Club de Vela Blanes van quedar endarrerits a la classificació després de l’esforç per aconseguir la classificació pel mundial.
Finalment, en creuers el Tramendu va fer una disputada tercera plaça.

Detall de la classificació

CLASSE OPTIMIST: A la classe Optimist el CV Blanes tenia representació en els tres grups. La participació dels nostres regatistes era més nombrosa al Grup 2, on l’Ariadna Béjar ha aconseguit la 3era posició de la Categoria A. També participaven en aquest grup: l’Anna Gimeno (16ena), en Lucas Casañé i la seva germana Irene (30è i 36ena respectivament), En Pau Chicharro 32è, la Gal•la Rodiera 66ena, en David Ordóñez 68é i en Jordi Béjar 81è..
Al Grup 1, Carlos Ordóñez (30è) i Vicky Yvaylova (21ena) han tingut més problemes dels previstos amb els consumats regatistes de Vilassar i Balís. Un Carles Robles, novament intractable, no ha donat opcions.
Finalment al Grup 3, la Martina Rodiera, tot i no haver competit diumenge, ha gaudit de la competició en l’estat més pur.

CLASSE EUROPA: A la classe Europa, després de tres proves, presència ja habitual al podi: 2n de la general i campió masculí en Jaume Todo, seguit en tercera posició de l’Aleix Subirà. Novament Eli Llargués (CN Masnou) aconseguia la primera posició.
Albert Codinachs es situava en 6ena posició, David Gayango en 11ena, després d’una primera prova molt dolenta i Miquel Hueto es quedava 14é. Un reaparegut Narcís Corominas es situava en 26è lloc per sota d’Àxel Muñoz en vintena posició, entre ambdós la primera femenina del nostre club, Júlia Subirà 23ena. Les altres noies, Paula Soler, Júlia Vilas i Laia Tobella ho feien ja més endarrerides.

CLASSE 420: El flamant classificat per al Mundial a Haifa (Israel) Joan Pibernat, juntament amb l’Àlex Brugarolas, han aconseguit una 8ena posició, que tot i lluny de les seves expectatives s’entén segurament per la pròpia situació creada pel Mundial.
També dintre de la mateixa classe la petita de les Brugman, la Lucy, fent parella amb l’Andreu Vidiella han aconseguit una merescuda 18ena posició.

CLASSE CREUER: La participació blanenca a la classe creuer ha quedat reduïda a l’embarcació del nostre amic Salvador Vieta, dintre del Grup RI-2. El TRAMENDU va aconseguir la tercera posició, darrera del DESAFINO d’en Miquel Colomer i del VERTIGO DOS d’Antoni Guasch, després d’haver disputat les tres proves del cap de setmana.

A banda de les diferents regates, el Club Nàutic el Balís va acollir diferents exposicions amb el tema del medi ambient i la seva conservació. Tot un seguit d’activitats paral•leles com ara exposicions destinades a fer reflexionar sobre la conservació del medi marí i natural.