diumenge, 1 de juny del 2014

Actuació irregular dels regatistes blanencs al XX Memorial Estruch de Vela Infantil – Campionat de Catalunya classe Optimist

Més de 160 regatistes dels grups 1 i 2 de la categoria van competir en aigües del Club Nàutic Arenys durant dos caps de setmana consecutius.

Al llarg dels dos caps de setmana, els regatistes del Grup 1 van aconseguir fer una millor classificació malgrat la força i l’empenta que hi van posar tots els representants del Club de Vela Blanes. 

La millor actuació de la regata la van fer els components del Grup 2. Així,  Dani Cabré va acabar 12è i va ser el millor classificat blanenc tot i que el primer cap de setmana va fer una millor classificació que el segon. Martina Rodiera va acabar 31a amb algunes proves en què va acabar entre els 10 primersRamón Ràmia va finalitzar en 41a posició després de rebre una bandera negra i un desqualificat. Gerard Pérez (53è) i Aleix Manresa (62è) van tancar la participació dels blanencs em aquest grup.
Menys fortuna van tenir els integrants del Grup 1, en què Martina Casañé va ser la millor amb una 61a posició.  Miquel Pérez (67è), també amb una bandera negra, va anar de més a menys i Gal•la Rodiera (70ena) va rebre el sever condicionant de dues banderes negres el primer dia.