diumenge, 13 d’abril del 2014

Sis regatistes blanencs participen al Costa Brava Sailing Meeting de l’Escala

Les aigües de l’Empordà van ser força propícies als nostres representants amb podi de Dani Cabré

Al mateix temps es va disputar el VI Trofeu Open l’Escala Accessible, campionat de Catalunya de Vela Adaptada i Copa Catalana de la classe FEVA, amb la celebració de 4 proves durant el cap de setmana.
En la classificació general, Miquel Pérez va acabar 8è seguit pe Martina Casañé, que va ser 9a. Els altres regatistes van fer un paper més que correcta en les proves que es van disputar al llarg del cap de setmana. Gal•la Rodiera (11a), Dani Cabré (14è) va pujar, a més, al podi de la categoria C. Ja més enrere, Martina Rodiera (15a) i Gerard Pérez (20è) van obrir el camí a la jove promesa Emma Cabré, que va acabar 24a i va deixar enrere 10 regatistes en la temporada del seu debut al circuit català.