dimecres, 5 de març del 2014

L’alcalde i el diputat de Cooperació esportiva de la Diputació de Girona reben l’equip de regates de la classe 470

Es tracta dels regatistes Alba Bou, Júlia Subirà i Albert Codinachs 

La recepció s’ha fet en el marc del programa de la Diputació de Girona d’ajuts a esportistes individuals gironins que participen en competicions d’alt nivell, un programa que es fa de manera coordinada amb els ajuntaments.

La recepció als tres regatistes del Club Vela Blanes va tenir lloc aquest passat dimecres a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó. Igualment, també van participar en l’acte el president i el vice-president del CV Blanes, Amadeu Nualart i Oriol Subirà respectivament, membres de l’equip tècnic esportiu de l’entitat, així com regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes.

 A banda de rebre el suport econòmic, l’alcalde de Blanes també va lliurar en nom de l’Ajuntament a cadascun dels regatistes una litografia de l’artista blanenc Quico Ros que representa unes barques sobre la platja de la Roca de Sa Palomera amb el mar de fons. Els tres esportistes han competit durant aquests darrers anys en la modalitat de vela Classe Olímpica 470, així com en la Classe Internacional Europe.

Cadascun d’ells ha rebut de la Diputació de Girona una subvenció per fomentar la pràctica esportiva que s’ha gestionat a través de l’Àrea d’Esports, Salut i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Blanes.