diumenge, 24 de febrer del 2013

Regata poc lluïda de la flota d'Optimist al XXV Trofeu Carnaval Race per culpa de la meteorologia

Els participants a la competició del Club de Vela Blanes van fer un paper discret entre els més de 160 regatistes que van competir al CN Port d'Aro

Vicky Ivailova (41a), tot i fer un tercer lloc a la primera prova, va patir les conseqüències d'una vela trencada mentre Lucas Casañé (46è) i David Ordóñez (58è), varen estar també condicionats per la meteorologia i no varen poder recuperar en la jornada dominical.

El Grup-2 només va competir en la jornada de diumenge i va realitzar dues úniques proves. Miquel Pérez (40è) va realitzar una bona actuació amb una 18ena posició a la segona prova. També la Marina Martínez (41a) va realitzar una bona prova, aconseguint una novena posició.
Finalment Aleix Manresa (73è) i Martina Casañé (84ena) no varen tenir opcions amb només dues proves disputades.

En general, el cap de setmana d'aquesta competició es pot qualificar de gèlid i els regatistes van haver de competir entre ells i lluitar amb els elements. Prop de 200 regatistes de la classe infantil Optimist van partir, el dissabte, ratxes de vent del nord d'entre 22 i 26 nusos de forma ratxejada, de manera que només es van poder disputar proves del Grup-1. El diumenge va estar dominat per un vent inestable del 0º al 70º i amb una força variable de 2 a 18 nusos que va permetre al Grup-2 disputar dues mànegues.