dilluns, 31 d’octubre del 2011

El 50è Saló Nàutic Internacional de Barcelona se celebrarà durant el proper cap de setmana (5-13 novembre)

Aquesta cita, ineludible per a tots els amants de la vela i la navegació del nostre país, comptarà amb la participació de les flotes del Club de Vela Blanes d’Optimist i Europa a la Setmana Catalana

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona torna a ser el punt de trobada dels amants del mar i la navegació. Enguany, més de 700 embarcacions i 1300 navegants participaran a la Setmana Catalana de la Vela, però hi ha moltes més activitats com ara concursos de fotografia, exposicions d’història marítima, simuladors de navegació i pesca, el Simposi Nacional de Clubs Nàutics i molts actes socials com ara la Gala del 50è aniversari o el lliurament del premi ‘Anclas de plata’.
Més informació a http://www.salonnautico.com/

Finalment, el dissabte 12 de novembre, a les 17.00h a l’Espai del Mar del Saló Nàutic, es farà el lliurament de premis de la Setmana Catalana de Vela als campions de Catalunya i Espanya de totes les categories i classes. En aquest apartat, es farà el reconeixement als nostres amics Jaume Mercader com a campió de Catalunya de solitaris amb el Zeta i a Albert Codinachs com a campió d’Espanya de classe Europa.